Късметлийски номер за "Глас народен" в Добрич

"Дори да нямаш нищо, пак имаш своя глас. Никога не ставай толераст", изпя преди години в припева на песента "Ново 20" председателят на "Глас народен" Светослав Витков. С номер 20 на местните избори в град Добрич ще бъдат кандидатът за кмет на партията и листата за общински съветници. Това определи изтегленият днес жребий в ОИК, в което има явна символика и може би ще донесе късмет на партията.

Късметлийски номер за "Глас народен" в Добрич

Местната структура на ПП Глас Народен в Добрич регистира листа за участие в предстоящите избори за кметове и общински съвентици, насрочени за 25 октомври тази година. Михаил Михов и Иван Гушев са кандидатите за кметове на град Добрич и на Община Добричка.

“Глас Народен не участва в коалиции в нито едно населено място, а в общините в област Добрич, в които Глас Народен няма свои кандидати, няма да подкрепим никой от издигнатите от други партии кандидати за кметове и общински съветници”, заяви Ангел Ангелов - общински председател и водач на листата в Добрич на Глас Народен.

“Фактите говорят сами. Партията ни може би е единствената от всички политически формации, която ще се бори самостоятелно на местните избори, насрочени за 25 октомври тази година”, допълни Михаил Михов - кандидат за кмет на град Добрич и втори в листата за общински съветници, цитирайки председателя на партията Светльо Витков.

Младежката безработица, липсата на инвестиционни проекти и високите местни данъци и такси са част от проблемите, които Глас Народен обещава да решава в Добрич. Безопасността на децата около учебните заведения, развитие на детския и юношески спорт са сред приоритетите на местната организация.

Ето и окончателната листа на кандидатите:

Кандидат за кмет на община град Добрич:
Михаил Иванов Михов – ИТ специалист, дизайн и реклама

Кандидати за общински съветници в община Добрич:

1. Ангел Йорданов Ангелов - преподавател по Икономика
2. Михаил Иванов Михов - ИТ специалист, дизайн и реклама
3. Николай Колев Диков - мениджър ресторанти и хотели
4. Ивелин Иванов Найденов - специалист сектор сигурност
5. Димитър Йорданов Цанев - ИТ специалист
6. Зорница Желева Пейкова - икономист
7. инж. Искрен Кръстев Добрев - техник земеделска техника
8. Мирослав Миленов Иванов - предприемач
9.  Атанас Николаев Колев - земеделски производител




Кандидат за кмет на община Добричка:
Иван Георгиев Гушев  - земеделски производител

Кандидати за общински съветници в община Добричка:
1. Иван Георгиев Гушев - земеделски производител
2. Ралица Валентинова Петкова - земеделски производител

ПП "Глас народен" Добрич призовава всички имащи право на глас да се възползват от него, най-добрият начин да покажеш волята си е като гласуваш.