Пандемия - масово карат без книжка и пияни посред нощ

За три идентични случая съобщават от ОД на МВР - трима неправоспособни и почерпени са заловени зад волана.

Пандемия - масово карат без книжка и пияни посред нощ

На 19 септември около 00.10 часа в град Генерал Тошево е спрян за проверка лек автомобил "Фолксфаген Пасат" с добричка регистрация, управляван от неправоспособен водач. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство цифровата индикация отчита наличието на 1,63 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан С.К. - на 24 години, от град Генерал Тошево.



На 20 септември около 01.20 часа в град Тервел полицията спира за проверка лек автомобил "Пежо 206" с добричка регистрация, управляван от неправоспособен водач, който шофирал с 1,63 промила алкохол. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Т.О. - на 24 години, от село Орляк, община Тервел.

На 21 септември около 02.15 часа по ул. "Черни връх" в град Балчик е спрян за проверка лек автомобил "БМВ 520" с добричка регистрация, управляван от неправоспособен шофьор. При последвалата проверка за употреба на алкохол е отчетено наличието на 1,57 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Е.Я. - на 38 години, от град Балчик.