Добруджа и Локо (Варна) ще премерят сили в Добрич

Контролата е утре, четвъртък, от 19.00 часа в зала "Русалка".

Добруджа и Локо (Варна) ще премерят сили в Добрич

Добруджа и Локомотив (Варна) ще се срещнат за втори път преди старта на мъжката А хандбална група. Този път срещата ще е в Добрич - в четвъртък, от 19.00 часа, в зала "Русалка". Входът за зрители е свободен.




Припомняме, че преди седмица Локомотив спечели във Варна с 38:36. През подготвителния период Добруджа записа още победа с 26:23 над германския "Мацло - Гарвиц" и загубата от Фрегата (Бургас) с 27:22.

На финала на турнира в памет на Тодор Хънков тежка контузия получи един от най-добрите състезатели на Добруджа Джошкун Якубов. Преди дни медицинските изследвания показаха, че няма скъсани връзки или менискус, а увредена тъкан. Все още обаче не е ясно колко дълго ще продължи възстановяването на Джошкун Якубов и кога голмайсторът на мъжката А хандбална група за сезон 2014/2015 ще се завърне в игра.

Новото първенство започва на 3 октомври. Според предварителната програма на старта на сезона Добруджа ще приеме Левски (град Левски), а седмица след това ще гостува на новака Локомотив (Горна Оряховица). Предстои обаче този вариант на програмата да бъде официално утвърден от федерацията.

Кое е най-новото попълнение на ХК Добруджа и всички имена в селекцията може да видите (ТУК).