Търсят музиканти за духовия оркестър на Военноморските сили

Дирекция “Бюро по труда” – Добрич разполага с информация за провеждане на конкурс за вакантни длъжности, изискващи сержантски военни звания на Представителния духов оркестър на Военноморските сили с оркестранти, за приемане на военна служба на лица, завършили граждански средни или висши училища в страната и в чужбина

Търсят музиканти за духовия оркестър на Военноморските сили

За длъжностите могат да кандидатстват лица, отговарящи на следните условия: Да имат средно или по-високо образование; да са годни за военна служба; да не са осъждани за умишлено престъпление от общ характер, независимо от реабилитацията; срещу тях да няма образувано наказателно производство за умишлено престъпление от общ характер; да са граждани на Р България и да нямат друго гражданство; да не са освобождавани от военна служба поради наложено дисциплинарно наказание “уволнение”; да покриват нормативите за физическа годност и да са психологически  пригодни.

Обявените места са за военно формирование в град Варна.

Образци от формулярите и подробностите за  кандидатстване са изложени в Военно окръжие - Добрич, ул. “Добруджа” № 4, ет.4, тел. 058/664 764, където се подават и необходимите документи.

За информация може да се ползват и сайтовете на Централно военно окръжие и Министерство на отбраната.