Супер нападател с над 150 гола в кариерата си подсилва Добруджа

Добруджа хвърли трансферна бомба - отборът на Добрич привлече бивш футболист на Левски, Славия, Лудогорец и германския Алемания (Аахен).

Супер нападател с над 150 гола в кариерата си подсилва Добруджа

Добруджа е на път да разреши проблемите си в атака. В първите 6 кръга на Б група жълто-зелените успяха да се разпишат само 4 пъти, но головата немощ на отбора е на път да остане в миналото. С жълто-зелените вече тренира един от най-големите нападатели на България за този век - Тодор Колев.




Новото попълнение е на 35 години, типичен централен нападател, юноша на Етър, на 19-годишна възраст е закупен от Левски, като още в дебютния си мач за столичния гранд записва хеттрик. Освен за сините, Тодор Колев е играл за Славия, Спартак (Плевен), Лудогорец, германския Алемания (Аахен).

Припомняме, че нападателят Илиян Чавдаров бе освободен от Добруджа.

В атака вече ще се разчита на опитния Тодор Колев, на много талантливия 17-годишен юноша Дяко Дяков и на Костадин Ничев, който доказа, че умее да играе на всяка позиция.

Очаква се Тодор Колев да дебютира с жълто-зеления екип в събота при гостуването на Оборище в Панагюрище.

Първите тренировки на Тодор Колев с нас показаха, че той се намира в добро функционално състояние и е готов за игра, сподели старши треньорът на Добруджа Димчо Ненов. Наставникът очаква включването на нападателя на донесе двоен ефект за отбора и присъствието на един толкова класен и опитен играч да даде спокойствие и увереност на футболистите на Добруджа.