Георги Иванов - Геша: Ако Николай Ангелов бъде преизбран, ще атакуваме Б група

Черноморец ще се завърне на своя стадион в Балчик за голямото дерби срещу съседите от Калиакра (Каварна).

Георги Иванов - Геша: Ако Николай Ангелов бъде преизбран, ще атакуваме Б група

Черноморец записа четвърта поредна победа от началото на сезона и е едноличен лидер в СИ В група. След днешната победа над Интер в Добрич балчиклии имат 12 точки и голова разлика 9:0.



Получи се прекалено изнервен мач, защото срещу нас всеки иска да се докаже с двоен ентусиазъм, смята старши треньорът на победителите Георги Иванов - Геша. Нашият отбор е доста по-стойностен, но днес не успя да разкрие пълния си потенциал, допълни наставникът на Черноморец (Балчик).

След 23 мача без загуба ние самите вече сме си съперник - предизвикателство е да успеем да запазим постоянството в играта и да продължим с победите, заяви Георги Иванов.

Целта е отборът да има манталитет на победител и във всеки мач да търси успеха, сподели треньорът на Черноморец.

Най-важното е да върнем хората на стадиона и да радваме балчиклии, да има повече публика на домакинските ни срещи, а феновете да ни следват и навън, както бе днес, коментира Геша.

Като всеки общински отбор сме зависими от изборите, отбеляза той. Кметът Николай Ангелов прави всичко, за да се чувстваме като професионалисти и ако отново бъде избран, отборът ще може да атакува класиране в Б група, обясни Георги Иванов.

От началото на сезона Черноморец домакинства в Албена, заради подмяна на тревната настилка на стадиона в Балчик. Нужно е технологично време, за да се захванат чимовете, но очаквам да се завърнем в Балчик за домакинството на Калиакра (Каварна) на 26 септември, обясни треньорът на Черноморец.