Красива съдийка ще вдига флага на дербито в Добрич

След две поредни победи Интер (Плачидол) посреща лидера Черноморец (Балчик). Областното дерби е в неделя, от 17.00 часа, на стадиона с изкуствена тревна настилка в Добрич. Любимката на всички футболни фенове в Североизточна България очарователната Мирела Иванова ще бъде първи помощник съдия на двубоя.

Красива съдийка ще вдига флага на дербито в Добрич

В мач от 4 кръг на СИ В група петият Интер приема лидера Черноморец (Балчик). Отборът на Висшето училище по мениджмънт в Добрич е пети с 6 точки. След загуба с 1:0 в Кубрат, футболистите на Радослав Боянов победиха Бенковски (Бяла) с 1:0 и Две могили с 2:0. С пълен актив от 9 точки и голова разлика 7:0 Черноморец (Балчик) е начело в класирането.




Областното дерби ще се играе в неделя, 6 септември, от 17.00 часа, на стадиона с изкуствена тревна настилка в Добрич, при свободен за зрителите вход.

Съдийска бригата от Русе ще ръководи срещата - главен съдия ще бъде Ивелин Занев, а негови помощници - Мирела Иванова и Владислав Димитров. На всеки мач Мирела Иванова впечатлява публиката както с изключително точните си отсъждания, така и с красотата си, а зрителите често изпадат в дилема дали да гледат играта на терена или да се любуват на сексапилната дама в черно. Безспорно русенката е един от най-добрите рефери в групата и напълно заслужава скоро да получи шанс за изява и в професионалния футбол.