Радо Боянов: С тази победа положихме основата на бъдещи успехи

Победата над Бенковски (Бяла) ще ни даде самочувствие и кураж в следващите мачове, смята треньорът на Интер.

Радо Боянов: С тази победа положихме основата на бъдещи успехи

Получи се интересен и динамичен мач, изключително съм доволен от поведението и старанието на футболистите, заяви Радослав Боянов след победата на водения от него Интер над Бенковски (Бяла) с 1:0 в Добрич в мач от 2 кръг на СИ В група.



Бенковски винаги е сред силните отбори в групата и очаквано ни оказа голяма съпротива, отбеляза наставникът на отбора на висшето училище по мениджмънт в Добрич. Имахме повече положения, повече владеехме топката, създавахме по-интересните ситуации, затова смятам, че резонно победихме, допълни Радо Боянов. Той посочи като най-силна страна в играта на Интер в този мач бързите и остри пасове по земя - именно това са били неговите указания преди срещата и те са били изпълнени от състезателите му.

Много исках да спечелим и се радвам, че го постигнахме, защото тази първа победа за отбора във В група ще даде на футболистите кураж и самочувствие, сподели треньорът на Интер. С тази победа положихме основата на бъдещи успехи, смята Радослав Боянов.

Ние сме млад отбор и основната ни цел е играчите да се развиват като футболисти, за нас това е по-важно през този дебютен сезон във В група от челните места, обясни треньорът на Интер.