Костадин Ничев: Добруджа е отбор с традиции и с великолепни фенове

Чувствам се добре в Добрич, града ми харесва, всички футболисти сме приятели, за разлика от много други места тук няма интриги, обстановката е много добра и от нас се иска само да работим и да се представяме добре в мачовете, коментира Костадин Ничев. Добруджа е отбор с традиции и с великолепни фенове, те са нашият 12-ти играч, следват ни и ни подкрепят навсякъде, заяви нападателят.

Костадин Ничев: Добруджа е отбор с традиции и с великолепни фенове

Ничев сподели, че досега не е играл никога на върха на атаката, но вече е бил използван на различни позиции в защитата и халфовата линия от треньора Димчо Ненов и се чувства готов да играе на всеки пост, на който наставникът прецени, че ще е полезен на отбора. През подготвителния период Костадин Ничев отбеляза 6 гола в 6 контроли, а след започването на първенството добави още едно попадение на сметката си. Всяка позиция във футбола е отговорна, категоричен е състезателят на Добруджа.



Той призна, че отборът се е представил на коренно различно ниво в първите два мача - 1:1 с Литекс 2 и 2:0 над Нефтохимик и в следващите два - загубите от Созопол и Поморие. В последните 2 срещи играта ни не се получи, но само от нас зависи да се вдигнем бързо, всички заедно да излезем от тази ситуация и да вземем трите точки в Гълъбово. В събота Добруджа гостува на Ботев в мач от 5 кръг на Б група. Костадин Ничев определи съперника като домакински отбор, но смята, че той е преодолим. С агресия и мъжка игра можем да спечелим, смята футболистът на Добруджа.

Той допълни, че е оптимист за бъдещето на отбора и припомни, че през пролетта след серия от 3 загуби са последвали 8 поредни мача без поражение. Минали са само 4 кръга, все още имаме шанс за предно класиране, но това в много голяма степен зависи от предстоящото гостуване на Ботев (Гълъбово), заяви Костадин Ничев.