Матераци: Победихме Нефтохимик с воля и характер

Най-важното е да радваме феновете на Добруджа, смята защитникът.

Матераци: Победихме Нефтохимик с воля и характер

Успяхме да спечелим срещу Нефтохимик с воля и характер, бяхме концентрирани през цялото време и се раздадохме повече от тях, заяви Симеон Иванов - Матераци. Бившият футболист на Левски и Райо Валекано откри резултата срещу бургазлии, засичайки с глава центриране от корнер в началото на второто полувреме на мача, спечелен с 2:0. За всеки футболист чувството да отбележи е много приятно, но за мен не е толкова важно дали аз или някой друг се е разписал, важно е отборът на побеждава, заяви защитникът на Добруджа.




След тази победа обаче траябва да останем здраво стъпили на земята, за да сме максимално концентрирани в следващия мач, защото сезонът тепърва започва, смята Матераци.

Апетитът идва с яденето, надявам се ние сами да вдигнем целите на отбора - така Симеон Иванов отговори на въпроса какви са целите на тима за този сезон. Той заяви, че Добруджа ще играе за победа във всеки мач, а футболистите ще дават винаги максимума от себе си. Според него нивото на Б група този сезон е много високо, основно защото А група остана само с 10 отбора и много футболисти с опит от елита вече играят във второто ниво на футбола ни.