Кико: Добруджа има място в тройката

Капитанската лента ми дава самочувствие, но тя е преди всичко отговорност, тя ме задължава да давам пример на терена и извън него, заяви най-младият капитан в Б група и въобще в историята на ФК Добруджа.

Кико: Добруджа има място в тройката

Добрият старт на сезона бе очакван за мен, сподели защитникът на Добруджа Кристиян Димитров след спечелването на 4 точки от първите 2 мача. Победихме с много добра игра Нефтохимик и силно се надявам да продължим силните си игри и да продължим да побеждаваме, заяви капитанът на жълто-зелените. Нивото на Добруджа е по-високо в сравнение с пролетта, защото новите футболисти паснаха на отбора и бързо се приспособиха към играта ни, смята Кико. Според него класата на тима отговаря на място в ТОП 3 в Б група.




Каквото и да кажа за феновете ни ще е малко, похвали ги Кристиян Димитров. Благодаря им от мое име и от името на отбора, добави той. Едно голямо благодаря, че са винаги с нас - в Добрич и на всеки мач навън, дори на 500 км. от тук ни подкрепят, те са част от отбора, те са нашият 12-ти играч, дават ни допълнителен стимул, дават ни криле, заяви Кико.

Всички необходими условия за тренировки са ни подсигурени, има предпоставки за нормална подготовка в Добруджа, всички възнаграждания ни се изплащат навреме, а това е предпоставка да работим и да даваме най-доброто, обясни капитанът на отбора.

Очаквам в събота да покажем добра игра и да спечелим гостуването на Созопол, коментира той предстоящия мач. Ако се хвърлим в битката максимално концентрирани, ще се поздравим с успех, смята капитанът на Добруджа.