БМВ с луда каскада на околовръстното

Тежката катастрофа за щастие се размина само с уплах и впечатляваща каскада. Станала е около 16.30 часа по околовръстното на Добрич от изхода за Варна в посока кръговото за Кобаклъка.

БМВ с луда каскада на околовръстното

БМВ със силистренска регистрация изпреварва камион и се удря в Ауди, идващо от село Богдан. Според шофьора на БМВ-то Аудито не е спряло на стоп, но според неговия водач пък – млад мъж от Добрич, силистренецът е карал с висока скорост и е изскочил измежду редица от тирове. Добричлията дори изчакал миниван, за да се включи в движението в дясното платно.



След удара, БМВ-то продължава движението си напред, но след около 200 метра се удря в камион и изкъртва предния ляв фар на тежката машина. Спирачките ми отказаха, сподели младият мъж от Силистра, който пътува със съпругата и малката си дъщеря. Явно от удара с камиона колата се обръща в обратна на движението посока, качва се на мантинелата в отбивката и пада в канавката. Шофьорът не можа да ни обясни как се е случило това.

Движението беше отцепено за около час, разследващите органи продължават работа по изясняване на случая. Участъкът е изключително натоварен, по него непрекъснато се движат камиони, което го прави опасен, коментираха запознати.

Видеорепортаж вижте тук.