Димчо Ненов: В играта ни има още много грешки, които трябва да отстраняваме

Те са най-вече в атака, затова продължаваме да търсим типичен централен нападател, заяви старши треньорът на Добруджа. Ако не бъде намерен нов футболист за този пост, ще се разчита на Костадин Ничев, който в контролите се представи много добре и отбеляза 6 гола.

Димчо Ненов: В играта ни има още много грешки, които трябва да отстраняваме

Въпреки че Добруджа записа само 1 загуба в летните контроли и спечели последната с 8:0, старши треньорът Димчо Ненов отбеляза, че отборът се нуждае от още време и има много неща в играта му, които трябва да бъдат отстранени до първия официален мач след седмица. Той шеговито отбеляза, че през зимата е поел тима с трима футболисти, докато сега ситуацията е по-добра и на "Дружба" са останали 8 играчи.



Продължава търсенето на централен нападател. Ако не бъде намерен, ще се разчита на преквалифицирания защитник Костадин Ничев. Досега той е играл в отбрана, но има афинитет към атаката, чувства се добре на този нов за него пост и се представи добре в контролите, заяви Димчо Ненов.

Неофициален дебют с жълто-зеления екип в контролата с Интер записа бившият футболист на Черно море Тодор Колев. Той разполага с опит и качества, с които ще вдигне нивото на отбора, смята старши треньорът на Добруджа.

Целта ни е да се представим добре през новия сезон, надявам се да вървим добре в първенството, но в групата има отбори с двойно и тройно по-голям бюджет от нашия, затова няма как на този етап да обещая призово класиране, заяви Димчо Ненов.