Добруджа си намери голаджия, спечели с 8:0 последната си контрола

Уникален голмайсторски нюх демонстрира Костадин Ничев. Защитникът бе изпробван в контролите в атака и доказа, че на него може да се разчита за превземането на съперниковата врата. Днес Ничев вкара нови два гола срещу Интер, с което общо попаденията му станаха 6 в 6 мача от лятната подготовка.

Добруджа си намери голаджия, спечели с 8:0 последната си контрола

Добруджа победи новака във В група Интер (Плачи дол) с 8:0 в спаринг на стадион "Дружба" в Добрич. За жълто-зелените това бе последна контрола преди старта на новия сезон, докато за отбора на висшето училище по мениджмънт провекрата бе първа и тимът тепърва ще навлиза в игрови ритъм.



Уникално красив гол със задна ножица отбеляза Костадин Ничев в 12 мин. Той откри резултата след центриране на капитана Кристиян Димитров. След 4 мин. Ничев отново показа, че се чувства чудесно в атака и се разписа за втори път във вратата на Интер. След самостоятелен пробив в последната минута на първото полувреме Павел Петков покачи на 3:0.

10 минути след почивката с майсторско изпълнение на пряк свободен удар Кристиян Димитров отбеляза за 4:0 за Добруджа. В 66 мин. Илиян Чавдаров засече центриране на Николай Илиев и резултатът стана 5:0. Шестия гол във вратата на Интер отбеляза Петър Казаков в 73 мин. Последваха два гола на Чавдаров - в 78 и 86 мин., с които нападателят оформи своя хеттрик. Любопитното е, че при тези попадения той преодоля съотборника си Димитър Илиев. Вратарят на Добруджа нямаше никаква работа в продължение на 75 минути, затова по договорка между двата щаба той застана на вратата на Интер в последния четвърт час на мача.

В шестте си контроли това лято Добруджа записа 3 победи, 2 равенства и 1 загуба. Голмайстор на жълто-зелените в подготвителния период стана Костадин Ничев с 6 попадения.