Добруджа спечели първата си контрола

Новото попълнение Павел Петков с първи гол за Добруджа, Костадин Ничев показа умения на върха на атаката и се разписа на два пъти.

Добруджа спечели първата си контрола

Добруджа победи новака в Северозападната В група Кариана (Ерден) с 3:1 в контрола на стадион "Дружба" в Добрич. Отборът от област Монтана е воден от бившия футболист на Добруджа от средата на 90-те Александър Александров и е на подготовка в Балчик.



Всички голове паднаха след почивката. Гостите изненaдващо откриха при единствената си атака, организирайки бърза контра. След това логично Добруджа достигна до обрат. Павел Петков изравни от дузпа, а Костадин Ничев, който този път игра като централен нападател, добави 2 гола за крайното 3:1 за жълто-зелените.

Неофициален дебют за Добруджа направиха сигурните нови попълнения Павел Петков, Галин Димов, Слави Сталев, Петко Цанков и Николай Илиев, като за последния той се явява повторен, тъй като вече е играл за отбора на Добрич. В мача участва и Александър Попов, който от вчера е на проби в тима. Той е халф, на 19 години, с мачове за Черно море в А група.