Двама боляри на проби в Добруджа

Към подготовката на отбора се присъедини и централният нападател Румен Александров.

Двама боляри на проби в Добруджа

Още трима нови започнаха тренировки с Добруджа. На проби в отбора са двама футболисти, който идват от втория в Северозападната В група Етър (Велико Търново). Димитър Байдаков е на 22 години, нападател, минал е през школите на Левски и Литекс. Има мачове за мъжете на Етър в А и В група. От Търново идва и левият защитник Мартин Николов. Той също е на 22 години, юноша на Етър.



Другото ново име в Добруджа е Румен Александров. Той е на 26 години, юноша на Черно море, защитник, играл е за родния си клуб, Доростол, Калиакра, Черноморец (Балчик) и в Кипър.

Така новите футболисти вече са 9. Другите шестима са Николай Илиев - юноша на Черно море, на 23 години, ляв бек, играл в Добруджа и Суворово, Павел Петков - на 24 години, юноша на Левски, офанзивен футболист, с опит в А група с Локомотив (София), Ботев (Враца) и Марек, Денис Николов - юноша на Левски, халф, на 23 години, бивш юношески национал на България, играл за Чавдар (Бяла Слатина), Калиакра (Каварна) и Пирин (Разлог), Галин Димов - юноша на Нефтохимик, халф, на 24 години, с родния си клуб и с Хасково е играл в А група, бил е още в Черноморец (Поморие) и Черноморец (Бургас), Слави Сталев - на 21 години, централен защитник на Черно море и халфът Петко Цанков - на 20 години, идва от Калиакра. Станислав Николов, който започна подготовка с Добруджа, пък ще продължи да играе за отбора на колежа - Интер.