Селекцията в Добруджа продължава с пълна сила

Защитникът Николай Илиев е пред завръщане в Добруджа, юноша на Левски с опит в А група започва да тренира днес с отбора.

Селекцията в Добруджа продължава с пълна сила

Николай Илиев от вчера се присъедини към подготовката на Добруджа. Той вече е носил жълто-зеления екип. Ники Илиев бе твърд титуляр през сезон 2012/2013 и помогна на отбора от Добрич да спечели първото място в СИ В група. Той бе в Добруджа и през есента на 2013 година, след което година и половина игра за Суворово. Николай Илиев е юноша на Черно море, на 23 години, играе на поста ляв бек.




Още едно ново име се очаква на следобедната тренировка на Добруджа - Павел Петков. Той е на 24 години, юноша на Левски, офанзивен футболист. Има опит в А група с Локомотив (София), Ботев (Враца) и Марек. Играл е още за Банско.

Така новите футболисти в Добруджа вече са седем. Както вече ви информирахме от вчера на "Дружба" са Денис Николов - юноша на Левски, халф, на 23 години, бивш юношески национал на България, играл за Чавдар (Бяла Слатина), Калиакра (Каварна) и Пирин (Разлог) и Галин Димов - юноша на Нефтохимик, халф, на 24 години, с родния си клуб и с Хасково е играл в А група, бил е още в Черноморец (Поморие) и Черноморец (Бургас). Още от първата тренировка на Добруджа в отбора са централният защитник на Черно море Слави Сталев, халфът на Калиакра Петко Цанков и добричлията Станислав Николов, който е юноша на Черно море, а през изминалия сезон бе в отбора на колежа - Интер.