РБ обяви официално кандидата си за кмет и водач на листата в Добрич

Реформаторският блок представи официално днес кандидатурата си за кмет на Добрич и водач на листата – областният координатор на Движение „България на гражданите“ и зам.-областен управител Йордан Йорданов.

РБ обяви официално кандидата си за кмет и водач на листата в Добрич

На срещата с журналисти присъстваха председателстващият Политическия съвет на РБ Нивелин Радичков, Антония Кирова – общински председател на ДСБ, Веско Димитров – председател на СДС и зам.-председателят на ДБГ – д-р Явор Милушев.




Йордан Йорданов подчерта, че разчита на екипната работа с необременени млади хора, неопетнени лица, които обичат предизвикателствата.


Веско Димитров съобщи, че изборът на номинация е бил единодушен измежду 5-те формации в РБ и е най-добър. Стана ясно, че реформаторите ще издигнат общи листи и кандидатури във всички общини от областта.

Кампанията, която ще водим ще бъде позитивна, различна и разчупена, каза Йорданов. Ще привличат хора с дясно-центристки възгледи. Основен приоритет на Йордан Йорданов е изграждане на средна класа – такава, каквато няма в Добрич.


Победата за нас е да стигнем до балотаж и да вкараме повече общински съветници, защото имаме реална представа и поглед върху нещата, заяви Антония Кирова.

Няма какво да крием, затова заставаме толкова рано пред вас, без да правим стратегически изчаквания, заяви още Йорданов. Той добави, че няма конфликт с ГЕРБ, реформаторите са коректив, от който гражданите на Добрич могат да имат само полза.


Националният съвет на Движение България на гражданите ще заседава в Добрич в събота и неделя, съобщи Радичков.