Добруджа започна подготовка с четирима нови на проби

Първа тренирока проведоха днес футболистите на Добруджа. Четирима нови се включиха в заниманието на стадион "Дружба". Те ще изкарат пробен период и ще трябва да докажат пред старши треньора Димчо Ненов, че заслужават да носят жълто-зеления екип.

Добруджа започна подготовка с четирима нови на проби




С най-сериозна визитка сред новите имена е централният защитник на Черно море Слави Сталев. Той е на 21 години, юноша на Черно море, от 3 сезона в мъжкия състав на варненци.

Още двама юноши на Черно море са на проби в Добруджа. Петко Цанков е на 20 години, халф, идва от Калиакра. Станислав Николов е на 21 години, добричлия, полузащитник, играл е за Септември (Тервел) във В група, а през изминалия сезон бе в в отбора на колежа - Интер.

Подготовка с Добруджа започна и халфът на Шумен Живко Герчев.

В тренировката участва и вратарят Николай Банков, който през изминалия сезон бе титуляр в елитния Хасково, но той само ще поддържа форма с родния си клуб.

Припомняме, че шестима са футболистите, с които Добруджа се раздели. Голмайсторът Атанас Илиев премина в новака в елита Монтана, а Николай Петров - във Верея. Георги Пейчев е на проби в Локомотив (Пловдив). Филип Филчев сам е изявил желание да напусне, а договорите на Георги Димитров и Валентин Веселинов не бяха продължени.

Около 30 от най-верните фенове на Добруджа наблюдаваха първата тренировка за новия сезон. Ентусиазмът им обаче бе помръчен от новината за напускането на изпълнителния директор на клуба Светослав Петров. Повече за оставката му - (ТУК).