Детелина Николова поздрави шампионките от Хуманитарна гимназия

Кметът на Добрич Детелина Николова поздрави учениците от Хуманитарна гимназия „Св. Св. Кирил Методий“ за републиканската титла по волейбол при момичетата 5-7 клас.

Детелина Николова поздрави шампионките от Хуманитарна гимназия

„Поздравявам волейболния отбор на ХГ „Св. Св. Кирил и Методий“ за завоюваната републиканска титла  и изразявам своята гордост, че учениците на Добрич за пореден път прославиха нашия град и доказаха нашите добруджански достойнства“, заявява Детелина Николова.



„Възпитаниците на една от най-елитните гимназии превърнаха своето училище във волейболна столица на България и потвърдиха максимата, че с много труд, целеустременост и майсторство се постигат високи постижения. В напрегнатата борба с достойни съперници, Вие заслужихте правото да се качите на високата почетна стълбица. Всички Вие уверено вървяхте към победата и достойно отстоявахте спортната чест на родния край“, споделя кметът.

„Нека борбеният дух и стремежът към победа винаги ви съпътстват! Нека Вашите победи винаги бъдат споделени от приятели и близки. И нека никога не забравите Добрич, родния град, от където е започнала Вашата спортна кариера“, казва в заключение Детелина Николова.