Светльо Петров: Изключително доволен съм от работата на треньорите и футболистите

Петото място е престижно класиране и успех за отбора с оглед на намаления през тази година бюджет на клуба, заяви изпълнителният директор на Добруджа.

Светльо Петров: Изключително доволен съм от работата на треньорите и футболистите

Изключително доволен съм от работата на треньорите и футболистите през пролетния полусезон, сподели Светослав Петров. Благодаря им, че те дадоха най-доброто от себе си и изградиха за кратко време един силен отбор, който напълно заслужено постигна добри резултати, сподели изпълнителният директор на Добруджа.




През зимата мнозина предричаха, че сме сигурни изпадащи, затова приемам петото място в крайното класиране като успех, отбеляза Петров. То показа, че Добруджа може без футболистите, които ни напуснаха след есенния полусезон, но не съм сигурен дали те могат без Добруджа, искам да им кажа, че клубът трябва да е преди всичко, защото Добруджа не е на този или на онзи, а е на Добрич, каза още Светослав Петров.

Отборът доказа, че може и ще разчитаме на същия екип и за следващото първенство, съобщи изпълнителният директор на Добруджа. Димчо Ненов остава старши треньор, а негови помощници ще продължат да бъдат Стефан Славов и Калоян Чакъров. Повечето футболисти също ще продължат на защитават жълто-зеления екип и наесен.

След вчерашното равенство със Созопол съставът излезе в почивка. Въпреки намалението на средствата, отпускани за клуба през тази година, той се оказва един от най-коректните финансово изобщо в българския спорт. Доказателство за това е, че футболистите на Добруджа вече са получили всичките си заплати, включително и тази за настоящия месец май и ще могат спокойно да се насладят на заслужения летен отдих.