Твърд алкохол и лека храна искат Kamelot в Каварна

Специален йога килим за Twisted Sister, вегeтарианци преобладават при Within Temptation

Твърд алкохол и лека храна искат Kamelot в Каварна

С наближаването на Kavarna Rock 2015 всяка една от групите вече изпрати своя дълъг списък от изисквания. 



Within Temptation предпочитат българска бира и по възможност виното да е бордо. За твърдия алкохол изборът е ром Havana Club - минимум седемгодишен. Вокалистката Шарън Джени ден Адел пък иска много и различни видове чай. От групата имат изискване за вегетарианска кухня, която е приоритет на по-голямата част от състава.

Първото изискване в списъка на Twisted Sister не е свързано с храна или напитки. От екипа държат да имат специален килим за йога. Сред напитките има сериозно количество текила и кокосова вода. Италианската кухня е предпочитана - в деня на концерта групата ще похапва паста, а след шоуто 10 големи пици.

Delain не се отличават с големи изисквания. Това, с което групата със сигурност не би направила компромис е т.нар. Junk Food – другото име на вредната храна и полуфабрикатите. Вокалистката Йохана Шарлот Веселс иска да има голямо огледало. И те като Twisted Sister ще похапват пица след края на шоуто.

Изискването на Kamelot е наличието на богат асортимент сандвичи, който да ги очаква при самото им пристигане. Залагат на твърдия алкохол - водка и уиски, и на леката храна – менюто им е съставено основно от различни видове салати. 

UFO са групата, която иска през цялото време на престоя си да има на разположение топло кафе и топла супа преди концерта, за разлика от Unisonic, които ще наблегнат на бързото, но вкусно хапване с пилешки крилца и хамбургери.

Програма на Kavarna Rock 2015:
26 юни 2015:
Jagermeister Battle of The bands

27 юни 2015:
Within temptation
Unisonic
Kamelot
Delain
Един от победителите на Jagermeister Battle of The bands

28 юни 2015:
Twisted Sister
Hammerfall
UFO
Candlemass
Един от победителите на Jagermeister Battle of The bands

Цените на билетите за Kavarna Rock 2015 са:
90 лева - регулярни билети до месеца на фестивала
100 лева  - от 01.06 до 21.06 вкл. (в месеца на фестивала)
110 лева  - след 22.06 (в седмицата на фестивала)