Димчо Ненов: В оставащите 4 мача трябва да затвърдим доброто си представяне

Предстоят 4 мача, в които ще играем без напрежение, но в тях трябва да се представим на ниво и да затвърдим добрите резултати, заяви старши треньорът на Добруджа Димчо Ненов.

Димчо Ненов: В оставащите 4 мача трябва да затвърдим доброто си представяне

Петият в класирането Добруджа приема 14-ия Черноморец (Бургас) в мач от 27 кръг на Б група в събота, 9 май, от 18.00 часа, на стадион "Дружба" в Добрич.



Извън групата за двубоя отново ще остане нападателят Кристиян Петков. Добрата новина е, че възстановяването му върви по план и се очаква той да се завърне на терена за оставащите до края на шампионата мачове.

Заради контузия е под въпрос участието на халфа Георги Димитров срещу Черноморец, но има шанс той да бъде включен в групата за мача.

Други кадрови проблеми в лагера на жълто-зелените няма.

Старши треньорът на добричлии Димчо Ненов очаква и двата отбора да играя освободено в събота и да покажат приятен за гледане футбол, тъй като Добруджа си гарантира оставането, а Черноморец вече няма шансове за спасение.

До края ще играем без напрежение, но мачовете са важни за Добруджа, защото трябва да се представим на ниво в тях и да затвърдим доброто си представяне от последния месец, заяви наставникът.

Отборът от Добрич е в серия от 5 мача без загуба и се изкачи на пето място в Б група.