Добруджа направи равен на кандидат за елита, записа четвърти пореден мач без загуба

Жълто-зелените си тръгват с точка от гостуването на борещия се за класиране в А група Локомотив (Горна Оряховица). Отборът от Добрич не е допуснал загуба в последните си 4 шампионатни срещи.

Добруджа направи равен на кандидат за елита, записа четвърти пореден мач без загуба

В мач от 24 кръг на Б група Локомотив и Добруджа завършиха 1:1 в Горна Оряховица. Домакините, които са трети в класирането и имат амбиции за промоция, започнаха по-активно срещата и в 28 мин. достигнаха до откриване на резултата. Точен за Локомотив бе опитният Мирослав Иванов. След гола гостите от Добрич заиграха по-офанзивно и пренесоха играта в половината на съперника. Изравнителното попадение падна в 58 мин. Костадин Ничев отбеляза първия си гол с жълто-зелената фланелка, за радост на агитката от 6 човека в сектора за гости.




Добруджа игра в състав: Павел Петков, Кристиян Димитров, Георги Пейчев (Даниел Генов), Даниел Граматиков, Симеон Иванов, Младен Димитров, Николай Петров (Валентин Веселинов), Костадин Ничев, Петър Казаков, Радой Божилов, Атанас Илиев (Александър Димитров).

С 35 точки Добруджа заема осмото място в Б група. В следващия кръг жълто-зелените приемат втория в класирането Пирин (Благоевград). Мачът е в неделя, 26 април, от 17.00 часа на стадион "Дружба" в Добрич.