Димчо Ненов: Нямаше да е заслужено, ако бяхме спечелили с тази игра

Липсата на увереност е причината на мачовете да не показваме това, което тренираме, обясни старши треньорът на Добруджа Димчо Ненов.

Димчо Ненов: Нямаше да е заслужено, ако бяхме спечелили с тази игра

Честно казано спечелихме една точка, не може да се каже, че сме загубили две, коментира след нулевото равенство срещу Ботев (Гълъбово) на стадион "Дружба" старши треньорът на Добруджа Димчо Ненов. Имахме 2-3 сериозни положения за гол, но не стояхме както трябва, не играхме футбола, който трябва да играем, заяви наставникът след срещата. Ако бяхме спечелили, щеше да е плод на индивидуално майсторство, но това не беше добър мач за Добруджа, смята старши треньорът на добричлии. Това са реалностите и не трябва да се заблуждаваме, че сме изтървали победата, каза още Димчо Ненов.




Липсваше ни организация на играта - бяхме прекалено хаотични, заяви старши треньорът на Добруджа. Причина за това е и отсъствието, заради контузия на един от опитните в отбора - халфът Николай Петров. Без него ни липсваше спокойствие и целенасочено действие при разиграванията, смята Димчо Ненов.

Той е категоричен, че всички футболисти са искали на 100% победата над Ботев (Гълъбово), но последните резултати се отразяват на състезателите и те играят различно от това, което тренират.