Колоезденето завладява курорта Албена от 1 до 3 май

Уникално спортно събитие - Albena Extreme Bike Challenge, ще се състои в курорта Албена от 1 до 3 май 2015 г., информират от сектор „Спорт” в комплекса.

Колоезденето завладява курорта Албена от 1 до 3 май

Адреналинът за участниците и зрителите ще бъде осигурен от разнообразните велонадпревари, от музиката и шоуто в тридневен празничен, спортно-развлекателен маратон.

В него ще участват известни наши и чуждестранни спортисти и музиканти, но можете свободно да се включите и вие. Даже силно се надяваме да го направите, информират организаторите.

Състезанията ще са по три дисциплини на колоезденето: спускане, крос кънтри и шосе. Организаторите на този първи по рода си спортно-музикален фестивал - от фирмата “Левъл Севън“, са подготвили атрактивни трасета и скочища, а обещават и атрактивни награди за най-добрите. След връчването на призовете шоуто ще продължи с DJ парти. В края на тридневното предизвикателство ще има демонстрации по BMX.

Всички желаещи могат да се включат в голямото музикално колопредставление в Албена. За регистрация -  www.albenachallenge.com