Времето в четвъртък

НИМХ: До обяд ще преобладава слънчево време, в следобедните часове облачността ще се увеличава и в южните райони ще завали дъжд

Времето в четвъртък

През тази нощ облачността над по-голямата част от страната ще се разкъса, на много места до ясно време. По-значителна ще се задържи облачността в южните райони, почти без валежи. Минималните температури ще са между 2° и 7°.



Утре, четвъртък, до обяд ще преобладава слънчево време. В следобедните часове облачността от юг ще се увеличава и вплътнява и в южните райони ще завали дъжд, съобщава Агенция "Фокус". През нощта срещу петък валежите ще обхванат и останалата част от страната.

Ще духа слаб, в Източна България – до умерен юг-югоизточен вятър. Ще се затопли още и максималните температури в повечето места ще са между 15° и 20°, малко по-ниски по морския бряг.

Над Черноморието преди пладне ще преобладава слънчево време. Около и след обяд облачността ще се увеличи до значителна. Слаби превалявания от дъжд ще има чак през нощта срещу петък. Максималните температури на въздуха ще са от 12° до 16°, температурата на морската вода е 7-8°, вълнението на морето е около 3 бала.