Добруджа се готви за гостуването на Лудогорец

Защитникът Георги Пейчев вече се подготвя в Добрич, Нико Петров тренира наравно със съотборниците си.

Добруджа се готви за гостуването на Лудогорец

След 2 дни почивка - неделя и понеделник, Добруджа възобнови тренировъчния процес във вторник. Към подготовката на отбора се присъедини бранителят Георги Пейчев. Той бе привлечен през зимата от лидера в групата Монтана, но извади рамо още в първия си мач за жълто-зелените - контролата срещу Дунав (Русе), в която показа много силна игра. Георги Пейчев е на 20 години, юноша е на Левски, младежки национал, играл е за Ботев (Враца) и Монтана. Очаква се той да бъде готов да попадне в групата на Добруджа за следващия официален мач - гостуването на ФК Бургас на 4 април, но едва ли ще се рискува с включването му в игра в контролата срещу Лудогорец тази седмица.




Другата добра новина от лагера на жълто-зелените е, че пълноценно тренира и халфът Николай Петров. Заради пресечен мускул, той напусна терена принудително на мача срещу Монтана. Въпреки че Нико все още изпитва болки, той участва в тренировъчния процес наравно със съотборниците си.

Така единственият контузен в Добруджа остава завърналият се от Марек нападател Кристиян Петков. Очаква се той да започне тренировки в средата на следващата седмица.

В паузата на първенството Добруджа ще изиграе престижна контрола с трикратния шампион на България и участник в групите на Шампионската лига Лудогорец. Проверката е на 28 март, събота, от 14.00 часа в Разград.