Да изчистим Добрич за един ден, призовават от Ротари клуб

Над 2200 души са заявили своето участие в кампанията "Да изчистим Добрич за един ден" на страницата на събитието в социалната мрежа Фейсбук.

Да изчистим Добрич за един ден, призовават от Ротари клуб

Тази година Ротари клуб Добрич, Лайънс клуб, Майчина грижа, Ротаракт Добрич, Inner Wheel, Частна езикова гимназия "Леонардо да Винчи", Международния колеж, Радио Добруджа, Нова Добруджанска трибуна, Добрич Онлайн и www.dobrich.info са сред инициаторите на акцията за почистване на Добрич. Ежегодно Община Добрич провежда пролетно почистване на градските зони, а организаторите имат за цел да подкрепят усилията на местната власт.


 

Призивът на Ротари клуб - Добрич към добричлии е да излязят и  да почистят междублоковите пространства, а тези които желаят да се присъединят към нас. Ротари клуб Добрич, Ротаракт и Inner Wheel ще почистват отсечката на околовръстния път от кръговото кръстовище по посока Балчик до кръговото кръстовище в близост до завод Сердика.

 

Определени са два сборни пункта, на които ще се раздават ръкавици и торби за отпадъците: пред бензиностанцията на Атанасов груп на околовръстен път и на кръстовището на ул. Христо Ботев и околовръстен път (близо до обръщалото в кв. Балик).

 

Началото на кампанията "Да изчистим Добрич за един ден" е в 9,30 часа на 16 април 2011 (събота).