Мегатрон откри официално своя база в Добрич

Комплексът, който се намира в Западна индустриална, зона беше открит с водосвет. Сред официалните гости бяха кметът на Добрич Детелина Николова и областният управител д-р Маргарита Новоселска. Заедно с изп. директор на Мегатрон Ифтах Шахам те прерязаха лентата на новия обект.

Мегатрон откри официално своя база в Добрич




„Нашата мисия е заедно с John Deere да предоставим на земеделските производители най-добрата техника на пазара“, заяви управляващият компанията Шахам.


Мегатрон държи 20%-ен пазарен дял от търговията с машини в България. Очакванията на добричкия екип, оглавяван от Георги Мирошников е той да се увеличи поне с 5%.

Новоизградената база в Добрич е най-големият по площ център в страната, съобщиха от Мегатрон. В тези проект са инвестирани 2,5 млн. евро, а общата площ а комплекса надхвърля 61 дка, в която са включени 44 дка демонстрационно поле. Към днешна дата в базата работят 28 души в отделите: търговско обслужване, следпродажбено обслужване и части.

Мегатрон е официален представител в България на водещи световни производители на земеделска, строителна, горска, голф и градинска техника – JohnDeere, Bobcat, Doosan Infracore, Kuhn, Bednar. Залагат на интелигентните решения, като стратегията фармсайт, която се базира на съвременните технологии и начини за комуникация.