Димчо Ненов: Доволен съм от старанието и усилията на футболистите

Благодаря на феновете за подкрепата, надявам се заедно да вървим напред, заяви старши треньорът на Добруджа.

Димчо Ненов: Доволен съм от старанието и усилията на футболистите

Като за първи мач се представихме добре, но имаме още много неща за изчистване, коментира двубоя срещу Ботев (Враца) Димчо Ненов. Добруджа спечели гостуването от първия пролетен кръг с 1:0 с гол на Радой Божилов 4 минути преди края, а тази среща бе официалният дебют на новия наставник на отбора.




Доволен съм от старанието и от усилията, които вложиха нашите футболисти в срещата, заяви Димчо Ненов. Щастлив съм, че дебютирах с победа за Добруджа, сподели той. Постигнахме важна победа на старта на полусезона, която ще даде увереност на футболистите, особено на младите, смята старши треньорът на отбора от Добрич. Не трябва обаче да летим в облаците, защото ни чака още много работа, докато изградим един наистина силен отбор, смята Димчо Ненов.

Той отбеляза, че с голяма заслуга за успеха е и жълто-зелената агитка, подкрепяла своя отбор на стадиона в Мездра. Футболистите усещаха подкрепата и това им даде сили да се борят до края за победата, каза Димчо Ненов. Благодаря на феновете на Добруджа, надявам се да сме ги зарадвали и заедно да вървим напред, завърши старши треньорът на добричлии.