Нико Петров: Щастлив съм, че се завърнах в Добруджа

Ръководството на Добруджа си върши много добре работата и осигурява всички условия за работа на нас, футболистите, заяви халфът.

Нико Петров: Щастлив съм, че се завърнах в Добруджа

Радостен съм, че се завърнах в Добруджа, сподели едно от новите попълнения в отбора Николай Петров. Той носи жълто-зеления екип през пролетта на 2013 година и бе с огромен принос за първото място в СИ В група и промоцията за професионалния футбол.



Доволен съм, че отново съм тук, защото при предния си престой усетих любовта на феновете, сподели Нико. Той похвали и ръководството на клуба за добрите условия, които създава за работа на футболистите.

Николай Петров очаква Добруджа да играе добрър футбол през пролетта. Мисля, че ще направим добър отбор, който, надявам се, ще има успех, каза халфът.

Въпреки че Добруджа ще играе с почти изцяло нов отбор през втория полусезон, Нико не очаква тимът да е замесен в битката за място над чертата. Всчики в клуба са сериозни хора, не мисля, че може да имаме проблем с оставането, заяви футболистът.

Николай Петров не игра в последните 2 контроли от зимната подготовка, заради контузия. Травмата вече отшумява и той ще бъде в групата за гостуването на Ботев (Враца) в събота - мач от първия пролетен кръг в Б група. Чувствам се по-добре, когато и да вляза в срещата - ще дам всички от себе си за отбора, заяви Нико.

Вътрешният халф ще бъде един от най-опитните в Добруджа през пролетта. Нико е на 26 години, юноша е на Парма и Левски, кариерата му при мъжете започва в Славия, в А група играе още за Спартак (Варна), Калиакра, Светкавица и Етър. През пролетта на 2013 година бе в Добруджа, след което игра за Дунав (Русе), Локомотив (Горна Оряховица) и Етър.