Каварна и Варна ще премерят сили на билярд

"Ka(Varna) Masters Cup" ще се проведе в събота, 28 февруари.

Каварна и Варна ще премерят сили на билярд

Изключително атрактивно спортно състезание ще се проведе в събота в Каварна. Местният "No Limit Billiard Club" ще се изправи срещу един от най-силните клубове в страната - Клуб "Девет" - Варна. Купата на "Ka(Varna) Masters Cup" ще получи отборът, събрал повече победи. Тимовете ще бъдат съставени от по шестима билярдисти. Домакините ще заложат на Георги Желев, Боян Райчев, Петър Атанасов, Димо Ангелов, Георги Димов и Александър Павлов. За Варна пък се очаква да играят многократни медалисти от републикански първенства по билярд. Срещите ще бъдат в дисциплините девета и десета топка. Състезанието ще се проведе с подкрепата на спонсорите Dives Rent a Car и хотел "Венера".



Мачът между "No Limit Billiard Club" и Клуб "Девет" ще започне в 11.00 часа в събота в Каварна, а публиката ще може да се наслади на майсторска и красива игра в изпълнение на едни от най-добрите в този спорт в България.

Припомняме, че "No Limit Billiard Club" е отборен областен шампион за 2013 и 2014 година, след като надделя над тима на Добрич.

Георги Желев