Добруджа загуби от Лудогорец, Филип Филчев вкара гол на Владо Стоянов

Футболистите на Добруджа се изправиха срещу Владислав Стоянов, Христо Златински, Георги Терзиев, Ангуло, Хамза, Анисе, Мисиджан и още куп звезди, играли в групите на Шампионската лига.

Добруджа загуби от Лудогорец, Филип Филчев вкара гол на Владо Стоянов

В контрола в Разград Лудогорец победи Добруджа с 4:1. Мачът се игра на официалния стадион на шампионите "Лудогорец Арена".




Себастиан Ернандес откри за домакините в 23 мин. Малко преди почивката националът Христо Златински се разписа от дузпа. Отново той вкара за 3:0 за Лудогорец - от пряк свободен удар в 55 мин.

В 60 мин. завърналият се в Добруджа Филип Филчев се разписа във вратата, пазена от футболист номер 1 на България за 2014 година Владислав Стоянов и намали на 3:1.

В 67 мин. Ернандес вкара втория си гол в мача и фиксира крайното 4:1 за Лудогорец.

Играта, която футболистите на Добруджа показаха срещу трикратния шампион на България, отново доказа, че тимът върви в правилната посока под ръководството на новия старши треньор Димчо Ненов, който гради почти изцяло нов отбор. Поканата за контрола и фактът, че в нея Лудогорец игра с основните си футболисти, красноречиво говорят за качествата и потенциала на жълто-зелените.