Галин Костадинов изведе дубайския си отбор до 2 титли и общо 4 медала при мъжете

Всички състезатели, трениращи при Галин Костадинов, достигнаха до медалите.

Галин Костадинов изведе дубайския си отбор до 2 титли и общо 4 медала при мъжете

След успехите при юношите старша възраст, последваха нови много добри резултати за хвърлячите на дубайския "Ал Наср", този път при мъжете и юношите младша. Треньор на атлетите е добричлията Галин Костадинов.




На първенството на Обединените Арабски Емирства по хвърляния за мъже, което се проведе в края на миналата седмица в Дубай, той разчиташе на четирима състезатели. Всеки от тях завоюва медал. "Ал Наср" записа две първи места - на тласкане на гюле и мятане на чук, и две втори - на копие и на чук.

Отборът, воден от Галин Костадинов, се представи с един хвърляч при юношите младша възраст. Той участва в дисциплината мятане на чук и стана шампион на ОАЕ.

Припомняме, че преди седмица възпитаниците на Галин Костадинов завоюваха две титли и един бронзов медал на първенството за юноши старша възраст.

В Дубай треньорът от Добрич подготвя общо 14 хвърлячи - 4 мъже и 10 в различните юношески възрасти. Галин Костадинов пое "Ал Наср" през септември и само след половин година резултатите от добрата му работа са на лице. Галин Костадинов е многократен шампион на България по хвърляне на гюле за юноши и мъже, участник на Олимпийските игри в Атина през 2004 година.