Трима пияни шофьори на Трифон Зарезан, единият нацели спряла кола на бензиностанция

На 14 февруари, около 14.10 часа, е настъпило ПТП в село Коларци, до бензиностанцията на пътя към село Средище. 38-годишен водач изгубва контрол над управлявания от него лек автомобил "Опел Корса" с добричка регистрация, който се поднася и удря паркирания на бензиностанцията лек автомобил БМВ. При извършената проверка за употреба на алкохол са отчетени 1,29 промила алкохол в издишания от водача въздух.

Трима пияни шофьори на Трифон Зарезан, единият нацели спряла кола на бензиностанция

В 23.58 часа в събота по ул. Васил Левски в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил "Мерцедес" с добричка регистрация. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство е отчетено наличието на 1,9 промила в издишания от шофьора въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан П.И. - на 38 години, от село Свобода, община Добричка.



На 14 февруари при провеждане на специализирана полицейска операция от служители на РУМВР Албена в село Оброчище е спрян лек автомобил "Сеат Толедо" с добричка регистрация. Установено е, че водачът С.И. (28 г.) от същото село, не притежава свидетелство за управление на МПС и шофира с 1,41 промила алкохол. Задържан е с  полицейска мярка за 24 часа.