4 екипажа от Добрич се пускат в "Изгубени в Лудогорието"

В състезателния клас ще участва екипажът на АСК Добрич "Offroad Team The Kids" - Деян Давидов и Валентин Георгиев с Нисан Патрол, който спечели последните две надпревари, в които участва в края на миналата година - в Русе и най-трудното офроуд състезазние в България, това край Шумен.

4 екипажа от Добрич се пускат в "Изгубени в Лудогорието"

Офроуд състезанието "Изгубени в Лудогорието (The lost) - Епизод 2015", чийто организатор е АСК Офроуд Мания - Разград, ще се проведе в покрайнините на Разград в края на седмицата - на 31 януари и 1 февруари.



Състезанието се провежда за 4-та поредна година.

Екипажите са разделени на два класа - "Приключенци" и "Турист".

В първия клас на състезателите се раздават GPS координати на точки с различна трудност, които трябва да бъдат достигнати по неопределен маршрут. При достигането до съответната точка член на екипажа трябва да бъде фотографиран, като на снимката трябва да се виждат лицето му и джипа, за да се вземат максимален брой точки за класирането.

За клас "Турист" ще има организирана офроуд разходка из Лудогорието. Той няма състезателен характер.

До момента има записани 25 екипажа. В клас "Приключенци" са 13, а в "Турист" - 12.

Участие в това състезание ще вземат 4 екипажа от Добрич.

Единственият в състезателния клас ще е екипажът "Offroad Team The Kids" Деян Давидов/Валентин Георгиев с Нисан Патрол. Навигаторът на този екипаж е участвал на всичките издания на това състезание до сега и всеки път е достигал до призовите места. Този опит дава сериозни надежди за предно класиране и за продължаване на успешната серия на "Offroad Team The Kids".

Другите екипажи от Добрич са Диан Пенев със Сузуки Витара, Ивайло Василев/Дора Василева с Тойота LC 70, Борислав Бонев/Даниела Бонева с Мицубиши Паджеро. Те ще карат в клас "Турист".