Ямайска експлозия отново ще избухне в DopeReach

Най-добрият реге изпълнител на България и цяла Източна Европа за четвърти път се включва в традиционното за града ни парти. Ще участва и бийтбокс шампионът на България KillaBee.

Ямайска експлозия отново ще избухне в DopeReach

По традиция в края на годината в Добрич се провежда реге и денсхол партито Jamaicain Expolosion. Този път датата е 26 декември (петък), началото е в 22 часа, а домакин на слънчевото събитие посред зима отново е клуб "The Maze" (под фонтана).




Най-добрият реге изпълнител за Източна Европа Jahmmi Youth за четвърти път ще има концерт в град Добрич, известен още и като DopeReach City - столицата на денсхола в България. Jahmmi Youth, един от най-проспериращите български алтернативни артисти, за пръв път се среща с реге музиката на 13 и се влюбва завинаги в нея. Кариерата му на реге артист е изключително успешна заради автентичния му ямайски стил на пеене - рагамъфин. Jahmmi Youth е част от първата българо-ямайска колаборация - парчето “Giddion” с King Ali Baba. Музикалният му дом е първият български реге лейбъл Roots Rocket. Jahmmi Youth е бил на една сцена с имена като Busta Rhymes, MS Dynamite, Capleton, General Levy и много емблематични реге артисти. Имал е концерти в Германия, Гърция, Чехия, Австрия и др.

В шоуто ще се включи и Галин Ненов - KillaBee, който разби всички свои съперници на тазгодишните бийтбокс битки и стана шампион на България. Добричлията ще участва на световното първенство по бийтбокс в Берлин догодина.

Крюто на селекторите включва Боян Балчев, Живко Иванов и сестрите Lora Core и Ayo Afreeca.

Входът за партито е 3 лв.