И тази година коледно трап парти в Добрич

Към продуцентите на трап и DRUM'N'BASS музика ще се присъедини и бийтбокс шампионът на България KillaBee.

И тази година коледно трап парти в Добрич

След успеха на първото коледно трап и БАСС парти в Добрич преди година и на последвалото продължение през февруари, идва ред за нова доза модерна клубна музика. Мястото е добре познато - клуб "The Maze" (под фонтана). Christmas Eve BASS Vol. 2 ще разтърси нощния живот на Добрич следващата събота, 20 декември, от 22 часа до ранни зори.



Гости ще бъдат H3z0 от Варна и V.Q. от пловдивското No Crew. Добричката сцена ще бъде представена от Тафо Великов - Digital Nottich и Галин Ненов - KillaBee.

Тафо Великов, по-добре познат в БАСС средите като Digital Nottich, е EDM прдуцент и селектор от Добрич, активен в стиловете като дъбстеп, трап и електро. В началото на тази година той издаде своето Trapp'd In Music EP, което се приема добре от публиката по цял свят и печели подкрепата на редица промоутърски канали, сред които и InTrap Channel. Следващата голяма крачка напред Nottich прави с първия си официален релийз за LCD Records, озаглавен "Truly Wild". EP-то е подкрепено от най-голямата онлайн медия за електронна музика в света - EDM.com, a месец по-късно "Truly Wild" влиза в класацията на Beatport Hip-Hop Top 100, където достига до 40-та позиция. През последните години интересът към Digital Nottich като селектор расте главоломно и той се появява на все повече и по-големи събития, като WAKE Ъп Фест и TRAP Цензура, което го утвърждава като име на електронната сцена в България.

Галин Ненов - KillaBee е един от най-позитивните и талантливи хора на нашия град. Той разби всички свои съперници на тазгодишните бийтбокс батъли и грабна титлата "БГ бийтбокс шампион" за 2014 и ще представи страната ни на световното първенство в Берлин догодина.

No Crew от Пловдив се заформя през 2012 година и си поставя за цел да промотира артисти от различни сфери на електронната музика. След безброй много успешни партита както в родния им град, така и извън него, No Crew се завръщат за втора поредна година на добричка сцена за да донесат позитивни вибрации и качествена БАСС музика.


H3ZO е Drum'n'Bass продуцент и селектор от Варна. Верен на тежките ритми и плътните бас линии, още с първите си тракове е забелязан от американската медия EDM.COM и печели техния съпорт, като дори издава парчето си "Bones" ексклузивно за платформата. През последната година има все повече изяви като селектор на родната сцена, а уменията му биват забелязани и от британската бас станиция BassPort.FM, чрез които ни изненада със спираща дъха едночасова Drum'n'Bass гост-селекция. H3Z0 обещава да сложи един подобаващ завършък на нощта с внимателно подбрана Drum'n'Bass селекция, специално за любителите на малко по-тежкя и нестандртен звук.

Още информация за партито може да намерите на nottich.com/party.