АБВ с нов лидер в Добрич

Милко Пенчев е новият областен координатор на АБВ, съобщи самият той на пресконференция днес. На нея присъстваха още зам.-председателят на партията Румен Петков, доц. Христо Михайлов член на изпълнителния съвет и досегашният координатор за областта Яни Янев.

АБВ с нов лидер в Добрич

Петков изрази задоволство от избирането на проф. Иван Станков за депутат от добрички регион и подчерта, че чрез него ще бъдат спазени предизборните обещания на АБВ.


Драмата с шистовия газ трябва да намери своето решение от името на хората, а не на нечий интерес, заяви Румен Петков и  обяви, че ще инициират референдум. Въпросът с шистовия газ не е единствено на град Добрич. Ние трябва да съумеем да инициираме референдум на цялата географска територия, на която този въпрос има смисъл, каза Петков и допълни, че основният ангажимент на АБВ, поет далеч преди изборите е позицията на гражданите. Той подчерта неколкократно, че Добрички регион е приоритет за АБВ.

Милко Пенчев съобщи, че АБВ ще има офиси и приемна в Добрич, където гражданите могат да се срещат с проф. Иван Станков. Доц. Михайлов информира, че разкриването на филиал на Тракийския университет в Добрич е на път да се реализира.

От партията информираха, че до средата на януари ще приключат с изграждането на общинските структури и в края на месеца ще започнат подготовка за местните избори догодина.