Четирима боксьори от Добрич се класираха за полуфиналите

Шабан Димитров, Мариян Момчев, Хаят Расим и Бирджан Метин са сред първите четирима в своите категории. Днес те ще се качат на ринга в полуфинални битки.

Четирима боксьори от Добрич се класираха за полуфиналите

Първият кръг на държавното лично-отборно първенство по бокс за мъже и Купа България се провеждат от вторник до петък в лекоатлетическото крило на зала "Добротица". Днес, четвъртък, от 15.00 часа започват 1/2-финалните срещи. До тази фаза достигнаха четирима боксьори от двата местни клуба.



БК Добрич има един представител на 1/2-финалите. Във втората среща за деня Шабан Димитров ще търси класиране на финал в категория до 49 кг. срещу Георги Андонов от Левски.

Трима боксьори на БК Добруджа се класираха за 1/2-финалите на турнира в Добрич - Мариян Момчев в категория до 75 кг, Хаят Расим - до 91 и Бирджан Метин при най-тежките, над 91 кг. Техни съперници са съответно Деян Шапилов от Ботев, Николай Краев от Славия и Кристиян Стефанов от Сливен.

Общо 20 полуфинални срещи включва програмата за деня. Финалните битки са в петък, от 10 часа. Входът за зрителите е свободен.