Времето в неделя

Атмосферното налягане ще е малко по-ниско от средното за ноември. След обяд ще започне да се повишава.

Времето в неделя

През следващото денонощие облачността над страната ще е значителна. На места, главно в Южна България ще превалява дъжд. Повече ще са валежите през нощта и в планинските райони. В западната част на Дунавската равнина ще има мъгли. Минимални температури между 6° и 11°, максимални между 12° и 17°. Такава е прогнозата на Националният институт по метеорология и хидрология към БАН, съобщава Агенция "Фокус".



Над Черноморието ще има разкъсана, често значителна облачност. Ще духа слаб североизточен вятър. На отделни места е възможно да превали слаб дъжд. Максималните температури ще са 15° - 17°. Вълнението на морето ще е 2 – 3 бала. Температурата на морската вода е 11°-15°.

В понеделник и вторник ще има разкъсана облачност, над много райони и до слънчево време. Ще бъде почти тихо и на места в низините и котловините отново ще се образува мъгла. Температурите ще остават без съществена промяна - минималните ще са предимно между 3° и 8°, а максималните между 13° и 18°. В сряда облачността отново ще започне да се увеличава, все още без валежи.