АТАКА: Винаги сме на разположение на хората

Кандидатите за народни представители от ПП АТАКА Калина Балабанова, Атанас Атанасов, Десислава Димитров и Димчо Кръстев се срещнаха с добруджанци през седмицата.

АТАКА: Винаги сме на разположение на хората

В понеделник те бяха сред хората в Тервел и Крушари.Там заедно обсъждаха въпросите и проблемите на малките общини.



Във вторник присъстваха на 36-тото заседание на Общински съвет Добрич, където се прие предложение на Атанас Атанасов / което преди два месеца бе отхвърлено от същия този съвет/ за отпадане на такса „Битови отпадъци” на засегнатите от наводнението ни съграждани.  Също във вторник кандидатите на ПП АТАКА направиха дарения на пострадалия най-тежко пенсионерски клуб „Дунав” и певческа група „Европейски гласове”. Клубът получи мебелна секция, а певиците – транспорт за предстоящ фестивал до град Карнобат.

В сряда и четвъртък продължиха срещите в Добрич и региона. Представителите бяха в Балчик, Шабла, Генерал Тошево и Каварна. В петък на една много приятна и емоционална среща с възрастните хора от клуб „Христо Ботев” бяха споделени проблемите на хората и каузите и плановете на ПП АТАКА за идния парламент.

След това гостуваха и на Арменската общност в Добрич, които представиха книгата „Арменците от някогашния Базарджик” на Едвард Жамгочян по повод 100 години от арменския геноцид в България. „Стремим се да сме по-близо до хората, за да я има обратната връзка и за да можем да помагаме.

"Винаги сме на разположение”, заяви водачът на листата на ПП АТАКА за 8 МИР Добрич Калина Балабанова.

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ