Каварна дебютира на републиканско първенство по снукър

Продължава с бързи темпове развитието на "No Limit Billiard Club" в билярдните спортове. Клубът в Каварна, който е създаден преди по-малко от 2 години, вече се наложи като фактор в българския билярд с редовните си участия и добри класирания на своите многобройни състезатели на републиканските първенства. През тази седмица предстои и дебютът на Каварна в снукъра.

Каварна дебютира на републиканско първенство по снукър



На 20 и 21 септември в "Олиснукър клуб" в София ще се проведе първият ранкинг турнир за сезон 2014/2015, който е организиран от Българска снукър федерация. Ще участват всички най-добри състезатели от цялата страна. Сред тях е и Димо Ангелов от "No Limit Billiard Club". За него, както и за Каварна, това ще бъде дебют на републиканско първенсто по снукър.

Димо Ангелов обаче вече има сериозен турнирен опит в билярда. Той бе в отбора на Каварна, спечелил областното първенство през 2013 година, завърши под номер 45 в националната ранглиста на България за миналата година измежду над 100 билярдисти, а след първите два от общо 4 турнири за тази година е на 13-о място в страната.