Тоди: Признание за Добруджа е да има футболист, който да защитава цветовете на България

В мач от шестия кръг на Б група Добруджа гостува на Ботев (Гълъбово) на 13 септември, събота, от 17.00 часа.

Тоди: Признание за Добруджа е да има футболист, който да защитава цветовете на България

Отборът от Добрич е трети в класирането с 10 точки от първите 5 кръга. Ботев, който през миналия сезон се спаси от изпадане в директен мач срещу Калиакра в последния кръг, е на 11 място със 7 точки.



Готвим се за мач в събота, не сме информирани за отлагане, заради наводненията в Гълъбово, така че срещата си остава по програма, обясни старши треньорът на Добруджа Светослав Тодоров.

Той няма да може да разчита единствено на централния защитник Николай Христозов, който е наказан за една среща, заради червения картон срещу ФК Бургас.

Признание за Добруджа е да има футболист, който да защитава цветовете на България, заяви Светослав Тодоров във връзка с участието на Красимир Станоев в евроквалификациите на младежкия национален отбор (до 21 години) срещу Естония и Дания. Той е на възраст, която му дава право да участва и в следващия квалификационен цикъл на младежите, припомни Тоди. За мен в националните отбори на България трябва да бъдат викани само футболисти, които играят редовно в клубовете си - като Красимир Станоев, заяви Светослав Тодоров.