10-то и 14-то място за Изида на Мастърса

В София бяха определени шампионите в Мастърс турнирите по тенис за момичета и момчета до 10-годишна възраст. Във финалната проява, която се проведе на кортовете на клуб Дема, участваха двама състезатели на Изида, информират от пресцентъра на добричкия клуб.

10-то и 14-то място за Изида на Мастърса




При момчетата шампион стана Динко Динев от Черноморец Бургас след успех на финала над Светлин Керемедчиев от Спорт Палас с 5-3 0-4 4-1. С бронза се окичи Михаил Иванов от 15-40. Десети завърши представителят на Изида Виктор Дойчев, след като отстъпи с 1-6 от Велизар Илиев от ТК Барс. Преди това Дойчев постигна служебен успех над Виктор Марков от Диана.

При момичетата Денислава Глушкова от Дема триумфира след победа с 5-3 2-4 4-1 над Катерина Димитрова от Локо Пд. Малкият финал бе спечелен от Стела Пеева от Галакси Бургас. 14-а в крайното класиране остана Михаела Йорданова от Изида, която е и с година по-малка от призьорките. Състезателката на добричкия клуб елиминира Белослава Чунчукова от Дема с 6-4 гейма. В мача за 13-ото място отстъпи на Стефания Ламбрева от Локо Пд с 6-4 гейма.