Без кадрови проблеми в Добруджа за домакинството в събота

За първи път от началото на сезона старши треньорът Светослав Тодоров ще може да разчита на всички футболисти.

Без кадрови проблеми в Добруджа за домакинството в събота

В събота, 30 август, от 18.00 часа Добруджа приема ФК Бургас на стадион "Дружба" в Добрич в мач от петия кръг на Б група.



Добруджа е на четвърто място в класирането със 7 точки и голова разлика 8:3.

ФК Бургас все още няма загуба през този сезон. С осем точки отборът е втори. ФК Бургас спечели минимално гостуванията си на Раковски и Верея с по 1:0, а като домакин записа равенства срещу съгражданите си Черноморец - 0:0 и срещу Банско - 1:1.

В Добруджа няма контузени или наказани футболисти и старши треньорът Светослав Тодоров ще може да разчита на всички.

Важно е да сме си взели поука и да не повторяме същата грешка - червените картони, заяви Тоди. Миналата година нямахме изгонен играч, а вече имаме двама, ние не сме груб отбор и това повече не трябва да го допускаме, смята старши треньорът на Добруджа. Припомняме, че добричлии довършиха домакинствата си срещу Ботев (Враца) и Септември (Симитли) с 10 човека.

Благодаря на феновете, които ни подкрепяха в Монтана, каза още Светослав Тодоров. Призовавам всички, които имат желание да подкрепят Добруджа, да заповядат на мача в събота, надявам се да ги зарадваме с добра игра и раздаване на терена, допълни старши треньорът на добричлии.

От името на ФК Добруджа Светослав Тодоров честити класирането на Лудогорец в групите на Шампионската лига и пожела на отбора от Разград нови успехи и да продължава да прославя България.