Педагози за работа с деца с увреждания се търсят в Тошево

Община Генерал Тошево кани кандидати за предоставяне на услугата "Индивидуална педагогическа подкрепа за деца с увреждания" (позиция специален педагог) по Проект "С грижа за нашите деца – социално включване на деца от 0 до 7 години в община Генерал Тошево", финансиран със заемни средства от Международната банка за възстановяване и развитие.

Педагози за работа с деца с увреждания се търсят в Тошево

Кандидатите трябва да отговарят на следните изисквания: да са физически лица; да имат висше образование -  завършена образователна степен бакалавър/магистър с професионално направление „Специална педагогика” или други приравнени специалности и квалификации; да имат професионален опит не по-малък от 2 години в областта на образователните или социалните  дейности; да познават нормативната уредба в областта на закрилата на детето и предучилищната и началната педагогика;  да притежават компютърна грамотност; да не са осъждани за умишлено престъпление от общ характер; да не са служители в държавна, областна или общинска администрация или в други държавни/общински предприятия и институции; да не са в конфликт на интереси; да не са  участвали в разработването на „С грижа за нашите деца” – социално включване на деца от 0 до 7 години в община Генерал Тошево". Ще се счита за предимство да имат практически опит в работа с деца с увреждания и да познават спецификата на педагогическата работа с деца с увреждания и техните семейства.

Кандидатите могат да изпратят професионална биография с подробно описание на изискуемите квалификация и опит до 1 септември включително. Документите могат да се изпращат на имейл obrazovanie@toshevo.org и на адрес: Гр.Генерал Тошево 9500, ул. Васил Априлов №5.