Хванаха трима пияни шофьори в Добрич през почивните дни

По трите случая са образувани бързи полицейски производства по описа на Първо РУП Добрич.

Хванаха трима пияни шофьори в Добрич през почивните дни

На 9 август, около 04.20 часа, по ул. Простор в град Добрич автопатрул спира за проверка лек автомобил "Фолксваген" с добричка регистрация. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство е отчетено наличието на 1,67 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържана Ц.П. - на 22 години, от град Добрич.

Около 06.50 часа на същата дата по ул. Отец Паисий в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил "Волво" с добричка регистрация. При проверката за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,24 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Д.Х. (31 г.) от град Добрич.

На 10 август, около 04.45 часа, по бул. 25-ти Септември в град Добрич автопатрул спира за проверка лек автомобил БМВ с добричка регистрация. При последвалата проверка за употреба на алкохол са отчетени 1,75 промила в издишания от водача въздух. За срок от 24 часа е задържан П.П. - на 24 години, от град Добрич.