13 бона си разделят майсторите на джета в Балчик, 100 Кила и Dim4ou ще забавляват публиката

Тази събота, 16 август, ще се проведе състезанието с джетове Balchik Jet Ski Competition, част от веригата Black Sea Open Jet Ski Tour 2014. Записването на участниците ще започне в 10 часа, а на обяд в 12 часа водещият Атанас Михайлов ще открие официално надпреварата.

13 бона си разделят майсторите на джета в Балчик, 100 Кила и Dim4ou ще забавляват публиката

По покана на организаторите Moko Solution, през целия ден за музиката по време и след състезанието ще се погрижи DJ Vladislav Rashkov с най-актуалното от съвременната музика. Най-нашумелите хип-хоп хитове ще изпълнят Dim4ou, Young BB Young и 100 Кила. В подкрепа на всички музикални изпълнители ще дойде хореографът Христо Хаджимихайлов и неговата група CREATORS, която ще покаже улични танци. Специално участие ще вземат и красивите момичетата от Free Dance Agency, които ще нагорещят още повече атмосферата на плажа.

Състезанието се провежда за втора поредна година с пълната подкрепа и съдействие на Община Балчик. Организаторите и общината залагат изключително много на развитието на джет спорта у нас, както и на популяризирането му сред подрастващото поколение.

Общият награден фонд, който ще си разделят призьорите на 16 август, е 13 000 лева. Участниците ще се състезават в категориите деца до 15 години, прав джет или jet ski, седнал джет или runabout, съответно до 200 конски сили и над 200 конски сили, жени.

Всички желаещи да се включват в състезанието могат да се запишат на телефон 0888 805 882 – Николай Стефанов или на място в деня на събитието.